Politika privatnosti

Podešavanja privatnosti

Kao vlasnik veb mesta, možda morate da pratite nacionalne ili međunarodne zakone o privatnosti. Na primer, možda morate da napravite i prikažete politiku privatnosti. Ukoliko već imate stranu politike privatnosti, molimo vas da je odaberete ispod. Ukoliko nemate, molimo vas da napravite novu.

Nova strana će uključiti pomoć i predloge za vašu politiku privatnosti. Ipak, vaša je odgovornost da te izvore koristite ispravno, da dostavite podatke koja vaša politika privatnosti zahteva i da vodite te podatke trenutnim i ispravnim.

Nakon što postavite stranicu sa Politikom privatnosti, trebalo bi da je uredite. Takođe predlažemo pregledanje vaše politike privatnosti s vremena na vreme, posebno nakon postavljanja ili ažuriranja bilo koje teme ili dodatka. Možda će biti izmena ili novih predloženih informacija koje treba da razmotrite za dodavanje u vašu politiku.

Uredite ili pregledajte sadržaj svoje strane politike privatnosti. Treba vam pomoć sa sastavljanjem vaše nove strane politike privatnosti? Pogledajte naš vodič politike privatnosti za preporuke o tome koji sadržaj da uključite, kao i politike predložene od strane vaših dodataka i tema.

Korpa