Beefors

240,00 рсд600,00 рсд

Vitaminsko mineralni aminokiselinski kompleks

Šifra proizvoda: - Kategorija:

BEEFORS je idealno izbalansirana Vitaminsko-mineralno aminokiselinska predsmesa koja služi kao dodatak za prihranu pčela.
BEEFORS je sastavljen od tačno određenih mikro elemenata koji su najpotrebniji pčeli radilici za jačanje imuniteta i duži životni vek, kao i povećano zaleganje matice, što doprinosi i samom jačanju pčelinje zajednice.
Svojim sastavom nadoknađuje nedostatak vitamina, mineral, i amino kiseline u bespasnom periodu, i povećava otpornost na stresna stanja pčelinjeg društva kao sto su napadi ekto i eno parazita, seobe, i bolesti.
Najbolje ga je koristiti prilikom razvojne prihrane pčelinjeg društva da bi se društvo sto bolje spremilo za medobranje, i u bespasnom periodu za dopunu svih potrebnih materija koji im nedostaju iz prirode. Za lakše prezimljavanje pčelinje zajednice i održavanje imuniteta na visokom nivou tokom zime, preporučuje se dodavanje BEEFORS-a u pogače za zimsku prihranu pčela.
Način upotrebe i doziranje
1ml na jedan litar sirupa ili šećernih pogača kod svakog prihranjivanja društva.

Možda će vam se svideti …

  • Rezervisano mesto
    Lekovi i stimulativna sredstva

    Kobalt hlorid

    200,00 рсд648,00 рсд Odaberite opcije Ovaj proizvod ima više varijanti. Opcije mogu biti izabrane na stranici proizvoda.
Korpa