OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Matična mleč PDF Štampa El. pošta

mlec

mlec

Matični mleč se smatra super hranom jer obiluje vitaminima, belančevinama, mineralima, i aminokselinama. Naučno je dokazano da mleč ima izuzetna lekovita svojstva. štiti od stresa i jača zdravlje i daje dugovečnost organizmu. Podmladjuje kožu i utiče na pravilan rast i razvoj dece. Uspešan je kod lečenja depresije, intelektualnog zamora, polne nemći, reumatičnog artritisa, srčanih oboljenja nekih vrsta raka i psorijaze. Snižava nivo triglicerida u krvi. Ublažava bolesti jetre, čira na želudcu, bolesti bubrega, lomova kostiju i dr.

 
Polen PDF Štampa El. pošta

polen

Polen u svom sastavu sadrži veliki broj vitamina, belančevina, ugljene hidrate, lipide, enzime, hormone, aminokiseline, mineralne materije (kalijum, kalcijum, fosfor, magnezijum) i druge korisne sastojke. Koristi se kod lečenja prostate, malokrvnosti, arerioskleroze, probavnih smetnji, bolesti srca i krvnih sudova i dr. Poboljšava pamćenje, očni vid, hemoglobin i dr.

 
Vosak PDF Štampa El. pošta

vosak Pčelinji vosak je proizvod voštanih žljezda i pčelama služi za izradu saća. Upotrebljava se za lečenje rana, kožnih bolesti jačanju desni , kozmetici.
U ponudi imamo vosak od mednih poklopaca za pripremanje preparata na bazi voska.

 
Med PDF Štampa El. pošta

medZahvaljujući velikom sadržaju fruktoze i glukoze med je dragocena pirodna, visoko vredna i svarljva hrana koja vrlo brzo prelazi u krvotok. Zbog toga se preporučuje kako zdravm tako i obolelim osobama a naročito deci i rekonvalescentima. Od prvog meseca života deci treba davati med da bi bila zdrava i otporna. Mleko i čaj treba sladiti medom.

 

 
Mešavine PDF Štampa El. pošta

PROMEDIK PLUS

Promedik plus

Koristi za pravilan rast i razvoj dece. Jača imunitet, otvara apetit, smanjuje depresiju, nesanicu i masnoću u krvi. Koristi za jačanje polne moći i očnog vida. Preporučuje se sportistima, ljudima koji se bave umnim radom, rekovalescentima i kod mnogih hroničnih bolesti.


MED SA POLENOM

Med sa polenom

Jača imunitet, usporava starenje, smanjuje depresiju, pomaže kod anemije, bronhitisa, probavnih smetnji, čira, prostate i dr.


PROPOLIS MAST

Propolis mast

Za hemoroide, vene, bolove u zglobovima, rane i opekotine.


 

PROPOLIS KAPI

kapi propolis

Prirodni antibiotik sa širokim spektrom dejstva.

 

 

 
Propolis PDF Štampa El. pošta

propolis

Propolis je smolasta materija sa pupoljaka raznih lekovitih biljaka. Propolis je prirodan antibiotik jer ima izuzetno antibakterijsko, antivirusno, antigljivično i dezinfekciono dejstvo. Zbog toga je u većini zemalja poznat kao zvaničan lek. Koristi se za lečenje čira, bronhitisa, upale grla, jačanja organizma, protiv krvarenja desni, za bolne ranice na sluzokoži, kao i za rane i infekcije na koži.

 

 


Utorak, 11 Decembar 2018

vrata

soba


Anketa

Dali ste koristili naše usluge?
 

Ko je na sajtu

Imamo 19 gostiju na mreži

Brza pošta

Sve naše artikle šaljemo brzom poštom

NewsLetter